Ζώδια Σήμερα 01/07: Ή ταν ή επί τας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/07: Ή ταν ή επί τας

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 01 Ιουλίου

Με τον Άρη στον Κριό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ξεκινά ο Ιούλιος, οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι η ατμόσφαιρα είναι μάλλον πολεμική και το μήνυμα που μας στέλνει μπορεί να μην είναι καθόλου ευχάριστο! Πρέπει να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και να ξεβρομίσει η ζωή μας, να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, φέρουμε στο φως έχθρες και αντιπαλότητες, να ξεμπροστιάσουμε όποιον/α μας σκάβει το λάκκο, να έρθουμε αντιμέτωποι με το «κακό» και φυσικά να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε παθογένειες και καταστάσεις που δεν βελτιώνονται. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν γιατί τα πράγματα είναι «ή ταν ή επί τας». Αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved