Star Stylist 25 Μαρτίου - Με επαναστατική διάθεση

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 25 Μαρτίου - Με επαναστατική διάθεση

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ξημέρωσε μια καινούρια μέρα! Καλημέρα! Η ομορφιά στον ουρανό προσπαθεί πολύ αλλά που θα πάει θα τα καταφέρει. Βέβαια θα μου πείτε 25η Μαρτίου, τα μαλλιά θα τα έχετε φτιάξει από χθες και σήμερα θα επισκεφτείτε (όσοι μπορείτε) την παρέλαση. Μεγάλη γιορτή σήμερα και διπλή. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ευαγγελίες και τους Βαγγέληδες!

Η επανάσταση του 1821 που, τότε μας χάρισε την ελευθερία, μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε ότι ο Έλληνας δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι όσες δυσκολίες και αν έρθουν. Βέβαια, τότε πολεμούσαν πραγματικά και όχι τόσο ύπουλα όπως γίνεται στην εποχή μας. Το μόνο που έχει μείνει ίδιο είναι η ψυχή του Έλληνα και αυτό δεν μπορεί να το πάρει κανένας! …και η Παναγιά μαζί μας.

Για τα μαλλιά σας, εάν ήξερα πως τα είχε η Μπουμπουλίνα σίγουρα θα σας πρότεινα κάτι παρόμοιο. Δεν είναι όμως ανάγκη να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Απλά να φαίνονται περιποιημένα.

Για τα νύχια σας υπάρχουν δύο προτάσεις σήμερα. Η μία είναι να τα βάψετε μπλε και να κάνετε σχέδια με ασημί ή άσπρο και η άλλη είναι διαλέξετε γήινες απαλές αποχρώσεις. Η μέρα έχει μπακαλιάρο και όχι μανικιούρ!

Για το μακιγιάζ σας η καλύτερη πρόταση για να βάψετε τα μάτια σας είναι να χρησιμοποιήσετε απαλές αποχρώσεις του καφέ σε συνδυασμό με μπεζ ή με χρυσό.

Η συμβουλή της ημέρας: Χαμογελάστε γιατί είναι μεταδοτικό! Θυμηθείτε ότι είναι ευκαιρία να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας! Η μείωση της υψηλής χοληστερίνης αλλά και οι πιο σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία, μπορούν να αποφευχθούν, αν κάποιος ακολουθήσει τη νηστεία ή μια παρόμοια διατροφή.

Οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές της ημέρας: Δεν θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος από όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, ό, τι ζώδιο και να είναι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved