Ζώδια Σήμερα 25/06: Πραγματικές αξίες και ανάγκες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/06: Πραγματικές αξίες και ανάγκες

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 25 Ιουνίου

Την τελευταία μέρα της παραμονής της στον Ταύρο, η Σελήνη έχει δυο τρεις σημαντικές συναντήσεις. Η πρώτη είναι με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα της αφήσει πικρή γεύση, καθώς θα υπάρξουν αρκετές πιέσεις, περιορισμοί και φόρτωμα υποχρεώσεων, οπότε νιώθοντας τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, δε θα έχουμε κανένα περιθώριο ξεκούρασης.

Η χαλάρωση έρχεται αργότερα με το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τα όμορφα συναισθήματα που θα μας κατακλύσουν. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις, θα αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη να μας παρασύρει και να κάνουμε όνειρα και το πώς μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Τέλος, το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας κάνει μεθοδικούς, πρακτικούς και με έντονο ένστικτο, ενισχύοντας και το οπότε πολλά μπορούμε να πετύχουμε, όπως και να εκμυστηρευτούμε ή να εμπιστευτούμε μυστικά μας σε συγκεκριμένα άτομα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, οι περιορισμοί και η προσγείωση στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα για κακό. Ίσως έτσι μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα και την αξία κάποιων πραγμάτων αλλά και να ευχαριστηθείτε περισσότερο με όσα έχετε κι όχι να μένετε μόνο σε αυτά που θα θέλατε να αποκτήσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε μια απεριόριστη λαχτάρα για έρωτα και χρήμα, διασκέδαση και ευκαιρίες. Αν κάνετε σωστή διάκριση και δεν παρασυρθείτε από τα πάθη και τις επιθυμίες σας, θα είστε οι πλέον ευνοημένοι της μέρας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ό,τι ονειρεύεστε κάντε το πράξη. Μην περιμένετε κάτι να γίνει από μόνο του. Αρκετά πρόσωπα πάντως θα είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved