Ζώδια Σήμερα 22/06: Πιάνεις φωτιά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/06: Πιάνεις φωτιά

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 22 Ιουνίου

Η Σελήνη, που βρίσκεται ήδη στον Κριό, σήμερα θα συμπορευτεί με τον Άρη, προκαλώντας μας εσωτερική αναστάτωση και κάνοντάς μας hyper. Μας πιάνει υπερδιέγερση, δε μπορούμε να ηρεμήσουμε, ούτε βέβαια να παραμείνουμε χαλαροί και ψύχραιμοι. Δεν μας χωράει ο τόπος, πιάνουμε φωτιά με το παραμικρό, θέλουμε να κάνουμε ό,τι μας αρέσει, χωρίς να λογοδοτήσουμε σε κανένα, ενθουσιαζόμαστε και το ίδιο γρήγορα, εκνευριζόμαστε, αν κάποιος προσπαθήσει να μας φρενάρει, βάζοντάς μας μπροστά εμπόδια και όρια. Είμαστε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, ο εαυτός μας και αν αποφύγουμε επιπολαιότητες, τότε θα καταφέρουμε πολλά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, παίρνετε φωτιά. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να σταματήσει την ορμή, τη μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό σας και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σας σταθεί εμπόδιο

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ελέγξτε το θυμικό σας και μετριάστε τον εγωισμό σας γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Από την άλλη, ό,τι ειπωθεί ανοιχτά μπορεί και να αντιμετωπιστεί. Αν το κρατάτε κρυφό, δεν θα βρεθεί λύσει.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε ασυγκράτητοι. Οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό ούτε στα ερωτικά, ούτε στα οικονομικά σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved