Ζώδια Σήμερα 18/06: Ανασφάλειες και περιορισμοί

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/06: Ανασφάλειες και περιορισμοί

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 18 Ιουνίου

Στο δρόμο προς τον αποχαιρετισμός της από τον Ταύρο, σήμερα, η Αφροδίτη συγκρούεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο κι η αλήθεια είναι ότι δεν το λες και ευχάριστο το Σάββατο, αφού, εκτός της «μίζερης» διάθεσής μας, δημιουργεί και ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωση διασκέδασης, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης ή στενοχώριας που θα πάρουμε! Αυτό που πρέπει θα γίνει κι όχι αυτό που θέλουμε, κάτι που -όσο να πεις- δεν είναι και ευχάριστο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Ταύροι, Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, θα πάρετε μια πίκρα. Ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, το να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και να τα δείτε ρεαλιστικά μπορεί να είναι για το καλό σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved