Ζώδια σήμερα 16/06: Αφοσιώσου στον σκοπό σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/06:  Αφοσιώσου στον σκοπό σου

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 16 Ιουνίου

Σήμερα, η Σελήνη στον Αιγόκερωθα βρει στο διάβα της διαδοχικά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Και αν στην πρώτη περίπτωση νιώσουμε το ηθικό μας να ανεβαίνει και πάρουμε τα πάνω μας, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο ή γίνουμε λίγο πιο υποχωρητικοί, με συμπάθεια ή συγχώρεση, στη δεύτερη, θα διαπιστώσουμε ότι μάλλον πλανιόμαστε κι ότι ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος. Εκτός από σοβαροί, ώριμοι και αποφασιστικοί, θα είμαστε και πιο καχύποπτοι και δύσπιστοι. Ωστόσο, θα βγάλουμε κι αρκετή δύναμη, ψυχική αντοχή και θα παραμείνουμε εστιασμένοι, συνεπείς και υπομονετικοί στον όποιο στόχο μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Αιγόκεροι, η σοβαρότητα, η συνέπεια και η υπομονή που έχετε δείξει θα ανταμειφθεί, αν δείξετε αποφασιστικότητα κι όχι απολυτότητα! Χρειάζεται να κάνετε γνωστά τα όριά σας!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί θα πιεστείτε, θα δυσανασχετήσετε, ενδεχομένως να αγχωθείτε κιόλας από όλα όσα έχετε επιβαρυνθεί, όμως, από τη στιγμή που έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις είναι λογικό. Όσο πιο πολύ γκρινιάζετε, τόσο περισσότερο χρόνο χάνετε.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι αναγκάζεστε να συμμαζευτείτε οικονομικά και να διαχωρίσετε το τι είναι αναγκαίο και τι όχι! Τουλάχιστον μην ξοδεύεστε για πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας!


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved