Ζώδια Σήμερα 14/06: Πανσέληνος στον Τοξότη-Να είσαι υποψιασμένος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/06: Πανσέληνος στον Τοξότη-Να είσαι υποψιασμένος

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 14 Ιουνίου

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, που μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε περιορισμένοι, πνιγμένοι στην καθημερινότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνουμε σχέδια απόδρασης από πρόσωπα και καταστάσεις, να αποκτήσουμε ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Γενικώς, θα θέλουμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε καινούργια μέρη και ανθρώπους, να ζήσουμε την περιπέτεια, χωρίς κάτι να μας εμποδίζει ή να μας κρατά δέσμιους. Αυτό όμως που χρειάζεται να προσέξουμε είναι ότι με τον περίσσιο ενθουσιασμό και την αισιοδοξία να μας φουσκώνει τα μυαλά, οι χαζομάρες, οι γκάφες και οι υπερβολές δε θα λείψουν! Ας μην ξεχνάμε ότι «καραδοκεί» κι ένας Ποσειδώνας στους Ιχθύς, σε κοντινή απόσταση, που δημιουργεί ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και εξαπατήσεις, οπότε ας είμαστε πιο υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από άτομο στον οικογενειακό ή επαγγελματικό σας χώρο μην την παίρνετε αψήφιστα. Ενδεχομένως να βλέπετε μόνο την κορυφή του παγόβουνου, οπότε, ψάξτε να δείτε, αν δεν είναι τόσο «αθώα» και κρύβει μια κάποια σκοπιμότητα.

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί οι τυχοδιωκτικές κινήσεις και τα ρίσκα στα ερωτικά και τα σεξουαλικά σας δεν συνιστώνται. Αντισταθείτε στον πειρασμό και βρείτε έξυπνους τρόπους για να κερδίσετε ό,τι ποθείτε γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζετε.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved