Ζώδια Σήμερα 09/06: Πιθανή «σύρραξη»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/06:  Πιθανή «σύρραξη»

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 09 Ιουνίου

Σήμερα, Σελήνη στον Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Κριό και μόνο αρμονικό δε θα είναι το κλίμα. Αρκετές εντάσεις ή δυσαρέσκειες θα οδηγήσουν σε τσακωμούς και ξεσπάσματα και εννοείται ότι δεν γίνεται καν λόγος για υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο εγωισμός και η ξεροκεφαλιά υπερνικούν την αυτοσυγκράτηση, οπότε μια «σύρραξη» είναι μάλλον αναπόφευκτη. Από την άλλη, με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που μας διακρίνει, βγάζουμε στην επιφάνεια τα συναισθήματά μας και μιλάμε για όλους και όλα, χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Ευτυχώς προς το βράδυ, η κατάσταση θα έχει εκτονωθεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το δίκιο σας πνίγει, αλλά, αν δεν το διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο, θα το χάσετε. Ο εγωισμός και η έλλειψη κατανόησης σίγουρα δε θα σας γλιτώσουν από καβγάδες στο σπίτι ή τη δουλειά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο. Ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα για επίδειξη ισχύος ή απλά για να «χορτάσετε» το εγώ σας!


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved