Ζώδια σήμερα 07/06: Πολλά τα ερωτήματα, απάντηση καμία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/06: Πολλά τα ερωτήματα, απάντηση καμία

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 07 Ιουνίου

Η Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι εκεί ίσως οφείλονται κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας, μια βαρεμάρα για τα ίδια και τα ίδια που βιώνουμε, αλλά και το να επαναστατήσουμε σε οτιδήποτε μας δεσμεύει. Επιπλέον, είναι πιθανές αλλαγές πλάνων και προγραμμάτων, όπως επίσης και πειραματισμοί, έτσι ώστε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο ή ιδιαίτερο.

Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στους Διδύμους όμως δε διευκολύνει και τόσο τα πράγματα, αφού θα υπάρχει ένας διχασμός μέσα σας, δε θα καταλήγουμε σε καμία απόφαση ή θα ανοίξουμε αρκετά μέτωπα που δε θα καταφέρουμε να τα κλείσουμε. Δεν αποκλείεται και να βάλουμε στην άκρη κάποια ζητήματα ή να ασχοληθούμε με άλλα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Παρθένοι και Ταύροι, σας έχει καρφωθεί η ιδέα να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την εικόνα σας ή την καθημερινότητά σας. Ωστόσο, πρέπει να παραμερίσετε κάποιους ενδοιασμούς και να μη σκεφτείτε καθόλου το τι θα γίνει αν... Αν τα καταφέρετε, θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Τοξότες και Υδροχόοι, εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σας θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να τραβήξετε το σχοινί, ανταπαντώντας στις προκλήσεις ή να ανοίξετε την γλώσσα σας και να... ξεκατινιαστείτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ό,τι περιμένετε ή σχεδιάζετε στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας δε βγαίνει, καμιά φορά όμως είναι προτιμότερο να κάνει στην άκρη και να αφήνετε το σύμπαν να αναλάβει, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις. Ό,τι γίνει ή δε γίνει θα είναι υπέρ σας.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved