Ζώδια Σήμερα 03/06: Απαγορεύσεις και μπλεξίματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/06: Απαγορεύσεις και μπλεξίματα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 03 Ιουνίου

Σήμερα, ο Ερμής στον Ταύρο, όντας ανάδρομος, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οπότε πολλά είναι εκείνα πουθα μας προβληματίσουν ή θα μας περιορίσουν, διλήμματα θα μας βασανίσουν, θα δυσκολευτούμε να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις ή θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας φαίνεται πιο σωστό κι όχι αυτό που πραγματικά θέλουμε, εφ’ όσον θα υπάρξουν απαγορεύσεις, κανόνες και όρια. Από την άλλη, μια δυσάρεστη είδηση θα μας στενοχωρήσει, ενώ ένα πρόβλημα της καθημερινότητας, βλάβη ή εμπλοκή πιθανόν να μας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

Παράλληλα, έχουμε και το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που στρέφει την προσοχή μας σε άλλα ζητήματα, που ενδεχομένως να είναι και δευτερεύουσας σημασίας, ενώ είναι χαρακτηριστική η διάθεσή μας να «ξεχάσουμε» ό,τι μας βασανίζει ή μας έχει μπερδέψει. Αφηρημάδα, κακή διαχείριση χρόνου, χαλαρότητα στους ρυθμούς, «χάσιμο» στην επικοινωνία, δημιουργικές εμπνεύσεις και καλλιτεχνικές τάσεις μας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα ταλαιπωρηθείτε, θα απογοητευτείτε, ενδεχομένως και να μελαγχολήσετε από τα προβλήματα, που θα ανακύψουν στο περιβάλλον σας. Πιθανόν να χάσετε χρόνο και ενέργεια, αφού κάποια ζητήματα, που δεν είναι τόσο σημαντικά, θα σας αποπροσανατολίσουν.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μια κακοτυχία θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κι αυτά που θέλετε δεν τα έχετε, όμως μην παραιτείστε, εκτός κι αν ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Οικονομικά και ερωτικά πάντως ένα σφίξιμο θα το έχετε.

Ιχθύες, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ρολά και να μείνετε στον... φανταστικό σας κόσμο που είναι πολύ καλύτερος και σας ανεβάζει την ψυχολογία. Κάποιο θετικό μήνυμα ή πρόταση θα σας δώσει το δικαίωμα να ελπίσετε και πάλι ή να κάνετε όνειρα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, μόνο με τις ευχές δε θα αλλάξει η κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά σας, χρειάζονται πράξεις και αποφάσεις που αποφεύγετε να πάρετε για να μην κακοκαρδίσετε ή τσακωθείτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved