Ζώδια Σήμερα 02/06: Ανανεώσου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/06: Ανανεώσου

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 02 Ιουνίου

Μια τάση να αλλάξουμε ό,τι δε μας αρέσει ή δε μας αφήνει να χαρούμε και να ανανεωθούμε θα έχουμε, σήμερα, με το εξάγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδεχομένως να μας πιάσει μια δημιουργική ανησυχία. Πολλά από αυτά που σκεφτόμαστε ή νιώθουμε θα τα βγάλουμε προς τα έξω και πιθανόν να βρούμε ανθρώπους, είτε μέσα από το περιβάλλον μας είτε άλλους που δεν φανταζόμασταν, που θα μας ακούσουν, θα μας καταλάβουν ή θα μας βοηθήσουν.

Αργότερα, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα μας γεμίσει ρομαντισμό, νοσταλγικότητα και αρκετές εμπνεύσεις, ενώ θα γίνουμε πιο δοτικοί, πρόθυμοι να συμπάσχουμε, να παρηγορήσουμε, να δείξουμε κατανόηση ή να βοηθήσουμε, όπου και όποιο πρόσωπο έχει την ανάγκη ,ας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες, η χαρά σας δεν περιγράφεται! Εκτός του ότι η δημοφιλία σας θα εκτιναχτεί στα ύψη, έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε εμφανισιακά, να γνωρίσετε τον έρωτα και να βελτιώσετε τις συνθήκες τις προσωπικής σας ζωής.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, φροντίστε το σπίτι και την οικογένειά σας ή τις σχέσεις σας, ερωτικές και επαγγελματικές, ανανεώστε τον χώρο σας, σκεφτείτε έξω από το κουτί, μη φοβάστε να δοκιμάσετε καινούργιους τρόπους και μεθόδους και κάντε την θετική έκπληξη.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι πολύ πιθανόν να αφήσετε να σας παρασύρουν συναισθήματα και να χάσετε την εστίασή σας. Καλύτερα να αναβάλλετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, παρά να προχωρήσετε, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε λανθασμένες επιλογές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved