Ζώδια σήμερα 30/05: Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Καταιγισμός εξελίξεων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 30/05: Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Καταιγισμός εξελίξεων

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 30 Μαΐου

Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, που γίνεται στους Διδύμους, η οποία μας καλεί να αφήσουμε τα παλιά στον παλιατζή και να επικεντρωθούμε στα καινούργια, αφού μπροστά μας ανοίγονται ευκαιρίες και προοπτικές. Το εξάγωνό της με τον Δία αλλά και τον Άρη στον Κριό δε μας αφήνουν να κολλήσουμε στο παρελθόν, αντίθετα θα το ξεχάσουμε τελείως και θα είμαστε στραμμένοι μόνο στο παρόν και το μέλλον. Κάποια στιγμή ενδεχομένως να βρεθούμε μπροστά σε διλήμματα ή ενδοιασμούς, όμως θα είναι προσωρινό, καθώς αμέσως μετά, θα αυξήσουμε ταχύτητα και θα τα σαρώσουμε όλα, είτε αυτό μας βγει σε καλό είτε όχι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, νιώθετε σίγουροι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να κλείσετε άρον-άρον τα κιτάπια σας και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Στο μυαλό σας όμως πρέπει να έχετε το «γρήγορα αλλά όχι πρόχειρα», για να μην κάνετε χαζομάρες.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, περισπασμοί, διλήμματα και βιασύνη ίσως σταθούν εμπόδιο στο να εκμεταλλευτείτε τις καινούργιες προοπτικές, εκτός του ότι μπορεί να προκαλέσουν μια αναστάτωση στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Από την άλλη, μέσα σε όλο το κομφούζιο, το πιο πιθανό είναι να γίνουν αρκετά λάθη.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, όλα δείχνουν ότι πρέπει να βρέξετε... τα πόδια σας για να φάτε ψάρια. Ένα ρίσκο στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας ενδεχομένως να είναι απαραίτητο να το πάρετε, αν θέλετε να γίνει κάτι καλό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved