Ζώδια Σήμερα 29/05: Στα άρματα, στα άρματα...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/05: Στα άρματα, στα άρματα...

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 29 Μαΐου

Σήμερα, έχουμε τη σύνοδο του Άρη με τον Δία στον Κριό, που μας δημιουργεί μια έντονη διάθεση να ξεφύγουμε από τα στενά μας πλαίσια, να επεκταθούμε, να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα, να δοκιμάσουμε εμπειρίες, να μην περιοριστούμε καθόλου και να τεστάρουμε τα όριά μας γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Από την άλλη, σε υψηλά επίπεδα θα είναι και η ενέργειά μας, οπότε είναι λογικό να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό. Τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι που ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό αποτελεί κατόρθωμα...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, θυμίζετε αντιαρματικό και κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την σιγουριά που έχετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο θα πετύχετε. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, μια μικρή σπίθα στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή τη σχέση σας μπορεί να ανάψει πυρκαγιά και να γίνει το «έλα να δεις». Αν θα είστε το θύμα ή ο θύτης είναι σχετικό, πάντως επειδή ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί, έχετε μια μάνικα κοντά σας, εκτός αν επιδιώκετε να τα κάνετε όλα στάχτη.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κάντε το μεγάλο άλμα γιατί για να πετύχετε ερωτικά και οικονομικά χρειάζεται θάρρος και τύχη και εσείς αυτή τη στιγμή έχετε τη δεύτερη, οπότε μην το σκέφτεστε καθόλου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved