Ζώδια Σήμερα 26/05: Θα σου κοπεί η φόρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/05: Θα σου κοπεί η φόρα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 26 Μαΐου

Έντονο το κλίμα θα είναι και σήμερα με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Κριό, όπου τα συναισθήματά μας θα μας συνεπάρουν και το πιο πιθανό είναι να κάνουμε ό,τι θέλαμε καιρό και δεν βρίσκαμε το θάρρος. Η ορμητικότητα και ο ενθουσιασμός είναι δύο στοιχεία που θα μας χαρακτηρίσουν, ενώ δεν αποκλείεται και να βγάλουμε μια ανυπομονησία ή έλλειψη ανεκτικότητας, αν εμφανιστούν μπροστά μας καταστάσεις ή άνθρωποι που μας καθυστερούν. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καραδοκεί και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια ήττα. Η φόρα θα μας κοπεί, το ίδιο και ο αυθορμητισμός και πιθανό είναιένα φιλόδοξο πλάνο ή κάτι που επιθυμούσαμε να τελειώσει άδοξα, καθώς είναι ακατάλληλες οι συνθήκες ή θα εμφανιστούν άλλα πιο σημαντικά ή επείγοντα που χρειάζεται να γίνουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, νιώθετε σαν τα θηρία στο κλουβί. Θέλετε να ξεχυθείτε, να επιδοθείτε σε ανελέητο κυνήγι, όμως, μάλλον είστε «υπό στενή παρακολούθηση» και δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι και όπως σας αρέσει. Μιας και η υπομονή δεν είναι το φόρτε σας, θα ζοριστείτε αρκετά.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, παρεξηγήσεις, εντάσεις και δυσάρεστες καταστάσεις ή εμπειρίες που κουβαλάτε είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας. Διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην τσακωθείτε άσχημα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αναγκάζεστε να δεχτείτε πράγματα ή να κάνετε ό,τι απαιτείται κι όχι ό,τι επιθυμείτε στα οικονομικά σας. Αποτυχημένη θα είναι και μια απόπειρα στα ερωτικά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved