Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;


Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger


Γράφει ο Karl Heinz Ottinger



Καλημέρα σε όλες και όλους. Ξεκινώ με την εξίσωση για τους κοινούς θνητούς και ακολουθούν οι... ημίθεοι και τα πολιτικά.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής/Αφροδίτη= Άρης/ Vulcanus = Βόρειος Δεσμός /Vulcanus= Ουρανός/Hades= WI/Ουρανός= Ήλιος /Ουρανός:

Μεγάλα επιτεύγματα μέσα από συζητήσεις και συγκεντρώσεις. Κάποια μαντάτα μπορεί να τα φαντάζεστε δυσάρεστα αλλά δεν είναι. Ξαφνικά γεγονότα και ειδήσεις από το απόγευμα και μετά.

Ανατρεπτική αναμένεται η καθημερινότητα, οπότε... ας το έχετε υπόψη σας!

Μέσα όμως από τρικλοποδιές, ίντριγκες και ψέματα θα καταλάβετε πως μόνο μέσα από την αγάπη η ζωή έχει νόημα.

Αποικία news

-Ουφ, ησύχασα! Τελικά ο Βενιζέλος εξελέγη και έτσι το ΠΑΣΟΚ πλέον κατεβαίνει δυνατό στις εκλογές. Μαζεύτηκαν και πολλά δίευρα και έτσι θα πληρώσουν επιτέλους κάποιους υπαλλήλους.

-Ο ΓΑΠ πάντως παρέδωσε το κόμμα σε κώμα στον Ευάγγελο και του είπε: «Βαγγέλη σου εύχομαι τα καλύτερα». Φήμες που θέλουν τον Κ Μητσοτάκη να του ευχήθηκε να στεριώσει στην αρχηγία του κόμματος παραμένουν ανεπιβεβαίωτες αφού δεν έχουν παρατηρηθεί ούτε τυφώνες, ούτε νεκρά πουλιά ούτε σεισμικές ακολουθίες.

-Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και το «ντέρμπυ» των αιωνίων στο ποδόσφαιρο. Θλιβερό φινάλε που θυμίζει άλλες εποχές αλλά από την άλλη είναι γνωστό πως σε χαλεπούς καιρούς η κοινωνική ένταση είναι εύκολο να μεταφερθεί στα γήπεδα.

-Στην Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής ένας 70 χρόνος έβγαλε την καραμπίνα σαν τον Τσαρλς Μπρόνσον και πυροβολούσε στον αέρα. Μάλλον φορούσε μόνιμα τον μπερέ του και έτσι τα chemtrail δεν έκαναν την δουλειά που έπρεπε…. Τελικά αφού έριξε 5 πυροβολισμούς και με την επέμβαση της Αστυνομίας πήρε τον δρόμο προς την Εισαγγελία. Δεν γινόταν πολιτικός ο άνθρωπος να ρίχνει τις «μπαταριές» του ανενόχλητος;

-Ο Άδωνης είπε στο «Μακεδονία TV» πως δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα δάνεια του. Κατάντια τελικά με 12.000 € το επάγγελμα του βουλευτή…..

Εξίσωση για την Ελλάδα: Άρης= Βόρειος Δεσμός / Ερμής= Hades/Vulcanus= Ποσειδώνας/Πλούτωνας:

Αλληλογραφία. Έριδες. Στρατολόγηση. Μια συγκέντρωση. Αδικία. Για να εκτεθεί στην κακοήθεια, την εχθρότητα εξ αιτίας μιας δραστηριότητας. Μεγάλη καταστροφή. Εξέλιξη με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο ανώτερος άνθρωπος επιδιώκει να είναι αργός στα λόγια και γρήγορος στις πράξεις» Κομφούκιος

Το τραγούδι της ημέρας: Let’s Get Loud –Jlo….αφού γιορτή έχουμε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved