Ζώδια σήμερα 23/05: Καινούργιες και «παλιές» ευκαιρίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/05: Καινούργιες και «παλιές» ευκαιρίες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 23 Μαΐου

Σήμερα, η τύχη θα είναι στο πλευρό μας με τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Δία στον Κριό, οπότε η Δευτέρα μας προβλέπεται άκρως διασκεδαστική, γεμάτη αισιοδοξία, κέφι, αλλά και αρκετές επιτυχίες και ευκολίες σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Κάποιοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα εύσημα, να ανεβάσουν τη δημοφιλία τους και να πετύχουν τους στόχους τους, ερωτικούς ή επαγγελματικούς, ενώ ένα άνοιγμά τους θα έχει θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανά κέρδη, αύξηση εσόδων ή να μας δοθεί η δυνατότητα να βρούμε τρόπους για να βγάλουμε επιπλέον χρήματα.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, οπότε καλό θα ήταν να μετρήσουμε καλά τα λόγια μας και να μη «σερβίρουμε» ό,τι έχουμε στο κεφάλι μας, σε όποιον/α βρεθεί στο διάβα μας. Από την άλλη, η μέρα θα είναι γεμάτη ενέργεια και ταχύτητα και αυξημένες μετακινήσεις που ναι μεν μπορεί να μας κουράσουν, ωστόσο, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες που είχαμε αφήσει ανολοκλήρωτες. Η ευστροφία και τα γρήγορα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση, ενώ η έκφραση απόψεων, αλλά και αρκετές συζητήσεις, που οφείλαμε να κάνουμε θα έχουν αποτέλεσμα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Κριοί, εφ’ όσον έχετε την τύχη με το μέρος σας, τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει και να σας στερήσει τις επιτυχίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι κι αν δοκιμάσετε θα σας βγει.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αν επιμείνετε και πιέσετε, τότε θα πάρετε αυτά που ζητάτε. Πάντως ευκαιρίες θα έχετε να βελτιώσετε το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, αρκεί να τις διακρίνετε. Προσέξτε μην εκτεθείτε.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, η τύχη σας χτυπά την πόρτα. Μια πληροφορία ίσως είναι χρυσάφι! Και ερωτικά όμως έχετε εύνοια, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την!

Ταύροι και Ιχθύες, θα πείτε την αλήθεια και μόνο, χωρίς να σας νοιάζουν οι συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, όμως τουλάχιστον εσείς θα αισθάνεστε καλά γιατί πολύ καιρό τα κρατούσατε μέσα σας.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, έντονος θα είναι ο εκνευρισμό σας, ιδίως για ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, που βλέπετε ότι δεν προχωρούν, ενώ παράλληλα εμφανίζονται και άλλα, από τα παλιά, οπότε πιθανό είναι να τσακωθείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι επανέρχονται θέματα του παρελθόντος, που αφορούν στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, όμως το μυαλουδάκι σας στροφάρει αρκετά και κατεβάζετε ιδέες ή βρίσκετε λύσεις, ακόμα και προσωρινές, που όμως πετυχαίνουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved