Ζώδια Σήμερα 19/05: Όλα μαθεύονται!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/05: Όλα μαθεύονται!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 19 Μαΐου

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καταργήσουμε τελείως απόψεις και στόχους, αν πλέον δε μας εξυπηρετούν, να καταστρέψουμε ή να διαγράψουμε τα πάντα, εφ’ όσον δε βελτιώνονται και να ξεκινήσουμε από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Πιθανόν να ανακαλύψουμε μυστικά και στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ενώ παλιότερες υποθέσεις ή γεγονότα ή πρόσωπα, που θα εμφανιστούν, μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, που όσο σκληρή κι αν είναι, όσο κι αν μας πληγώνει, οφείλουμε να την αποδεχτούμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος από το σκοτάδι να περάσουμε στο φως.

Όσον αφορά στους εκπροσώπους του α’ δεκαημέρου, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους κάνει εξάγωνο με τον νεοφερμένο Δία στον Κριό κι ίσως ήρθε η ώρα να κλείσουν πολλά χρωστούμενα. Δεν αποκλείεται να βγουν ιδέες από συρτάρια, να βρεθούν παλιές καλές λύσεις, να εμφανιστούν ευκαιρίες ή να γίνουν συμφέρουσες προτάσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, οι οποίες θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, πριν πανηγυριστούν έξαλλα, αλλά και να διανθιστεί η καθημερινότητά μας με τυχερά περιστατικά ή συναντήσεις. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό κάτι που περιμέναμε ή ελπίζαμε καιρό, τώρα να ανακοινωθεί ή να γίνει και να χαρούμε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι, οι ευκαιρίες να ξεκόψετε οριστικά από μια περίπτωση που δε γιατρεύεται, να ξεφορτωθείτε παθογένειες και να κάνετε μια καινούργια αρχή είναι πολλές. Αρκεί να το συνειδητοποιήσετε ότι είναι μονόδρομος!

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε μια και καλή με τα κακώς κείμενα, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική ή σεξουαλικής φύσης πρόταση, όσο δελεαστική κι αν είναι. Μη βιαστείτε να την αποδεχτείτε, αν δεν ερευνήσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια!

Δίδυμοι και Κριοί, έχετε τα κέφια σας σήμερα. Βλέπετε κιόλας πόσο δημοφιλείς είστε και πόση πέραση έχετε, οπότε πώς να μη χαρείτε παραπάνω; Ό,τι κι αν επιχειρήσετε, η τύχη θα είναι το πλευρό σας.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ξεχάστε για λίγο άγχη και σκοτούρες. Δεν αποκλείεται μέσα στην ηρεμία να βρείτε και τις λύσεις που ψάχνατε καιρό για κάποια θέματά σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, ευχάριστες εξελίξεις και για σας, σε οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα. Κυνηγήστε την τύχη σας ή εκμεταλλευτείτε την, αν έρθει να σας βρει. Πιθανή είναι και μια επανασύνδεση!

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved