Ζώδια Σήμερα 18/05: Αποκάλυψη μυστικών και ψεμάτων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/05: Αποκάλυψη μυστικών και ψεμάτων

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 18 Μαΐου

Ο Άρης, σήμερα, συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάνοντάς μαςπιο εύκολο να δράσουμε χωρίς να κινήσουμε υποψίες, ευέλικτα ή και υπόγεια. Ενδεχομένως να παγιδεύσουμε ή να «ψαρέψουμε» για να μάθουμε πληροφορίες, να αποκαλύψουμε μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας μόνο αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να ρίξουμε στάχτη στα μάτια. Όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να διατηρήσουμε τις αμφιβολίες μας, καθώς κάτι μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται ή μας λένε. Απαραίτητο όπλο είναι η διαίσθησή μας για να καταφέρουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα σημάδια και να καταλάβουμε τι γίνεται.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, η μέρα μάλλον ευνοεί προσωπικά και κυρίως ερωτικά σας σχέδια, αφού έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε, χωρίς να σας πάρει χαμπάρι κανείς. Κοιμηθείτε εσείς κι η τύχη σας δουλεύει!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αφήνεστε σε σχέδια και όνειρα, όμως η πραγματικότητα θα σας επαναφέρει σύντομα στο παρόν. Προβλήματα με τις σχέσεις σας, τη δουλειά, την οικογένεια ή το σπίτι σας θα απαιτήσουν την άμεση παρέμβασή σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, εκμεταλλευόμενοι το συναίσθημα ή κάνοντας τις κατάλληλες μανούβρες, ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να καταφέρετε όσα έχετε κατά νου, οικονομικά ή ερωτικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved