Ζώδια σήμερα 16/05: Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό: Κάνε την ανάγκη φιλότιμο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/05: Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στο Σκορπιό: Κάνε την ανάγκη φιλότιμο

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 16 Μαΐου

Έχουμε την Πανσέληνο και πρώτη Ολική έκλειψη Σελήνης του χρόνου που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα είναι ορατή και στη χώρα μας. Αρκετά απαιτητική, θα λέγαμε, καθώς σε αυτήν μετέχει κι ο Κρόνος στον Υδροχόο, αλλά και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, οπότε όπως αντιλαμβανόμαστε τίποτα δε θα είναι ξεκάθαρο και σαφές, ενώ πολύ πιθανό να βρεθούμε σε δίλημμα για το αν πρέπει να κάνουμε το σωστό ή τους Κινέζους. Ό,τι κι αν επιλέξουμε είναι επίφοβο, γιατί αυτό που θα απορρίψουμε θα μας έρθει από αλλού. Γκαντεμιές και προβλήματα σίγουρα θα υπάρξουν, ενδεχομένως και να πάρουμε μια πίκρα ή απογοήτευση, αν επηρεαζόμαστε άμεσα από αυτήν ή να προσγειωθούμε άτσαλα σε μια πραγματικότητα που κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα είναι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, τα κεφάλια μέσα! Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν πάει όπως το θέλετε ενώ τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι θα σας βγάλουν τελείως από την τροχιά σας και ίσως εγκαταλείψετε με βαριά καρδιά ορισμένα σχέδιά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναγκαιότητες και υποχρεώσεις, αυξάνονται και πληθύνονται και εσείς θα προσπαθήσετε να πνίξετε κάποιες επιθυμίες σας για να αντεπεξέλθετε κι αυτό από μόνο του είναι αποκαρδιωτικό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved