Ζώδια σήμερα 15/05: Περιορισμοί και αντιφάσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/05: Περιορισμοί και αντιφάσεις

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 15 Μαΐου

Η σημερινή Κυριακή θα είναι κάπως δύσκολη, καθώς από τη μια έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα μας επαναφέρει στην τάξη. Οι περιορισμοί, οι κανόνες, η λογική, η τοποθέτηση ορίων, η «τιμωρία» σε περίπτωση παραβίασής τους, αλλά και αναγκαστικοί συμβιβασμοί, φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων και κακοτυχία είναι κάποια από αυτά που μπορεί να συμβούν, υπενθυμίζοντάς μας ότι κάθε πράξη μας έχει και συνέπειες και κάθε παρόρμηση επιπτώσεις.

Παράλληλα, έχουμε και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει κάπως χαοτικά, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τη λογική, τους κανόνες και τα όρια, λαμβάνοντας υπόψη μόνο στην αγάπη, τη φαντασία και την έμπνευση. Πολύ πιθανό να προκύψουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις, παρερμηνεύσεις και αποπροσανατολισμός, οπότε δεν αποκλείεται να παραιτηθούμε από κάθε προσπάθεια, να τα παρατήσουμε όλα και να πέσουμε για ύπνο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, θα νιώσετε ότι σας έχουν βάλει στην πρέσα, από τις απαιτήσεις ή τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και φως δε βλέπετε στην άκρη του τούνελ. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε ότι ματαιοπονείτε και σας πάρει από κάτω.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας κάντε το κουμάντο σας, για να μην ξεπενταριαστείτε ή απογοητευτείτε. Η μέρα δεν είναι ιδανική για ρίσκα, μαγκιές και κόντρες στους κανόνες και τα όρια.

Ιχθύες μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι σήμερα, αρκεί να έχετε τον τρόπο σας να το ζητήσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, πετάτε στα σύννεφα και όλα μοιάζουν τόσο όμορφα από ψηλά. Έχετε όμως το νου σας γιατί δεν αποκλείεται η πραγματικότητα να είναι διαφορετική και καθόλου ωραία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved