Ζώδια Σήμερα 14/05: Ανασφάλειες και καχυποψία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/05: Ανασφάλειες και καχυποψία

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Μαΐου

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό, ωστόσο το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας δημιουργήσει βαριά διάθεση, έντονη εσωστρέφεια και μυστικοπάθεια.Πολλά στενόχωρα, που «θάβαμε» μέσα μας ή τα είχαμε ξεχάσει θα επανέλθουν στην επιφάνεια,επιδρώντας αρνητικά είτε στην ψυχολογία και τον συναισθηματικό μας κόσμο είτε στις σχέσεις μας με κάποιους ανθρώπους του κοντινού μας περιβάλλοντος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσουμε εξηγήσεις ή τον λόγο και να δημιουργηθεί ένταση ή να έρθουμε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές.

Μετά, περνά στον Σκορπιό, οπότε θα κλειστούμε τελείως στο καβούκι μας, ενώ η απολυτότητα, η ανάγκη για έλεγχο κι η καχυποψία μας και τους πάντες και τα πάντα θα μεγαλώσει. Είμαστε επιφυλακτικοί σε κάθε νέα προσέγγιση, αντίθετοι σε κάθε διαφορετική γνώμη ή πρόταση και κρατάμε αποστάσεις, φοβούμενοι κρυφά κίνητρα ή σκοπιμότητα και ανειλικρίνεια. Ωστόσο, ο ερωτισμός θα είναι επίσης έντονος και η ατμόσφαιρα αρκετά παθιασμένη και σεξουαλική.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, περσινά, ξινά σταφύλια θυμάστε, αλλά αν τα κουβαλάτε μέσα σας και σας τρώνε, καλό είναι να τα βγάλετε. Μην περιμένετε όμως και να βρείτε το δίκιο σας ή να φτιάξουν με μιας τα πράγματα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα σας πιάσει ξαφνικά μια συναισθηματική ή οικονομική ανασφάλεια ή φοβίες και αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον. Ενδεχομένως και να έχετε παθητικό, οπότε θα χρειαστεί να είστε προσεκτικότεροι στη διαχείριση.

Σκορπιοί, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας! Εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η μεγάλη αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Έχετε το πακετάκι και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι σας έχει κάτσει στο μυαλό.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας κάποιες αντιρρήσεις από το σπίτι, τη δουλειά ή το ταίρι σας και να μην στραβώσετε, επειδή νομίζετε ότι σας πηγαίνουν κόντρα ή -ακόμα χειρότερα- να πιστεύετε ότι σας πολεμούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved