Ζώδια Σήμερα 13/05: Πες κι ένα «όχι»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/05: Πες κι ένα «όχι»

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 13 Μαΐου

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, θα κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό και ηδιάθεσή να βγούμε, να συναντηθούμε με φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσουμε θα είναι μεγάλη, όπως επίσης και το να φτιάξουμε περισσότερο την εικόνα μας, με σκοπό να αρέσουμε και στον εαυτό μας. Οι «άλλοι» αποκτούν σημασία, κυρίως αυτοί που βρίσκονται πολύ κοντά μας και έχουμε στενή σχέση, όμως βάζοντας στη ζυγαριά κάποιες καταστάσεις ή συμπεριφορές μας, ίσως διαπιστώσουμε ότι είμαστε αρκετά υποχωρητικοί και συμβιβαστικοί, ενώ δε θα έπρεπε. Ενδεχομένως και αυτό να μας οδηγήσει στο να πούμε ένα «όχι» ή να γίνουμε πιο άμεσοι, βγάζοντας από μέσα μας ό,τι μας ενοχλεί, αρνούμενοι να το κάνουμε άλλο «γαργάρα».

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορεί να είστε λίγο αναποφάσιστοι ή σε δίλημμα, όμως, αν ζυγιάσετε τα υπέρ και τα κατά, αφήνοντας απέξω το συναισθηματικό κομμάτι, τότε να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά σε όλες τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι, Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας και θα σας κάνουν περιζήτητους. Από την άλλη, πιθανό είναι να ξοδέψετε κι αρκετά χρήματα για την εικόνα σας ή για να τραβήξετε την προσοχή αυτού/ης που αγαπάτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved