Ζώδια Σήμερα 12/05: Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους-Κόψε ταχύτητα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/05: Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους-Κόψε ταχύτητα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 13 Μαΐου

Ο Ερμής, που από τις 10/5 βρίσκεται σε στάση, ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους (και αργότερα στον Ταύρο), η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 3/6. Όπως γίνεται κάθε φορά (αν δεν έχει συμβεί ήδη), έτσι και τώρα θα αρχίσουν να εμφανίζονται διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας. Το να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή προσπάθεια, να προγραμματίσουμε ή να δρομολογήσουμε ένα νέο σχέδιο απαγορεύεται «δια ροπάλου», αλλά όλο αυτό το διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο καθυστερήσεων κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, πιο πιθανό είναι να επανέλθουν πρώην στη ζωή σας (ή να ξαναγυρίσετε εσείς), παρά να προχωρήσει ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, τώρα ίσως τα πάρετε πίσω, αν όμως πρόκειται να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία, αφήστε την!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved