Ζώδια Σήμερα 11/05: Δίας στον Κριό – Μέσα στον ενθουσιασμό και την παρόρμηση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/05: Δίας στον Κριό – Μέσα στον ενθουσιασμό και την παρόρμηση

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 12 Μαΐου

Ο Δίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων (θα επανέλθει ως ανάδρομος στις 28/10) και περνά στον Κριό, σκορπώντας ενθουσιασμό, χαρά και δώρα σε κάποιους από μας. Θα βοηθήσει να καταφέρουμε ένα μεγάλο στόχο μας, να ικανοποιήσουμε μια φιλοδοξία μας αλλά και να πρωτοπορήσουμε ή να νικήσουμε μια προσωπική μάχη. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά, αν φυσικά κινηθούμε στο πνεύμα του συγκεκριμένου ζωδίου, δηλαδή, να κοιτάμε το τώρα κι όχι το παρελθόν, να σηκώσουμε το ανάστημά μας, να βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και τόλμη και να διώξουμε κάθε ενδοιασμό ή αμφιβολία. Κάποιοι μπορεί να γίνουν γνωστοί, να απογειώσουν την καριέρα τους, άλλοι να δικαιωθούν, από μια τους προσπάθεια κι άλλοι να αποκτήσουν υψηλότερες ιεραρχικά θέσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση και όλα για σας δουλεύουν, οπότε φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι τέτοιες που όχι μόνο θα επιτύχετε τις επιδιώξεις σας και θα ανέβετε στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά θα σας κρατήσουν στην κορυφή για πολύ καιρό.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τύχη και ευκαιρίες θα έχετε κι εσείς, τόσο στη σχέση, όσο και στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε και να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και καβαλήσετε καλάμι γιατί τότε θα εκτεθείτε.

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι, τόσο από οικονομικής όσο και από ερωτικής άποψης, φυσάτε!Δεν κολλάτε πουθενά, δε σας κρατάει τίποτα!Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσετε απόθεμα και στην καρδιά και στο πορτοφόλι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved