Ζώδια σήμερα 08/05: Ό,τι θα αρχίσει ωραία θα τελειώσει με τσακωμό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/05: Ό,τι θα αρχίσει ωραία θα τελειώσει με τσακωμό

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 08 Μαΐου

Η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς Σελήνη και Αφροδίτη βρίσκονται σε Λέοντα και Κριό αντίστοιχα, γεμίζοντάς μας με ενθουσιασμό, μπρίο και αυτοπεποίθηση. Τα συναισθήματά μας θα εκφράζονται αβίαστα, θαβγάλουμε ερωτισμό και πάθος και ό,τι έχουμε κρυμμένο στην καρδιά μας και θα βρούμε ανταπόκριση και κατανόηση. Ωστόσο, δεν θα τελειώσει τόσο όμορφα όσο άρχισε, καθώς το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει απρόσμενες εντάσεις, αντιδράσεις, προκλητικότητα, αντιφάσεις και συγκρούσεις, που θα μας φέρουν στα όριά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις, αιφνιδιάζεστε από την προκλητικότητα και τις παράλογες αντιδράσεις και γενικά το περιβάλλον στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας μόνο ήρεμο δεν είναι.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, εκεί που ήσασταν μέσα στην καλή χαρά, θα αρχίσετε να τα χάνετε από την απότομη μεταστροφή του κλίματος και ενδεχομένως να ξεσπάσετε κι εσείς άσχημα είτε σε κάτι που αφοράστα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved