17 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









26 έως 27 Ιχθύων

Σύμβολο: «Το φεγγάρι της συγκομιδής λάμπει σ' ένα καθαρό φθινοπωρινό ουρανό.

Ερμηνεία: Η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα είναι οι κυριότερες «ευλογίες» αυτής της μοίρας, αρκεί το άτομο να ακολουθεί την φυσική ροή των πραγμάτων και να μην βιάζει τις καταστάσεις. Η «δεύτερη σκέψη» μπορεί να συμβάλλει σε αυτό αν όμως παρ’ ελπίδα κινηθεί αυθαίρετα, τότε ρισκάρει το να καταρρεύσουν τα σχέδια του όπως ένας πύργος στην άμμο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: "Όπως ο βράχος δεν μπορεί να κουνηθεί από τον άνεμο, έτσι και ο σοφός είναι αταλάντευτος μέσα σε κακολογίες και επαίνους" Βούδας

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όχι πως τα πράγματα θα πάνε άσχημα αλλά σίγουρα θα προβληματιστείτε από τις πάμπολλες ανατροπές και τις μάλλον παράδοξες καταστάσεις που θα εισβάλλουν στην ζωή σας. Επιπλέον, θα σας είναι δύσκολο να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας, αφού οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια πολύ ερωτική χρονιά, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ανάλογα με τις αποφάσεις σας σε σχέση με το με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε.

Οικονομικά

Οι πλανήτες «απαιτούν» αλλαγές και αναπροσαρμογές κι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, τόσο το καλύτερο. Διαφορετικά, οι ανατροπές θα έρθουν να σας... βρουν, χωρίς να σας ζητήσουν την άδεια! Το καλό πάντως είναι πως θα έχετε τις απαραίτητες βοήθειες, ώστε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Και αν τελικά καταφέρετε να αντισταθείτε στους καταναλωτικούς πειρασμούς, θα ξεφύγετε και από το «easy come, easy go».

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved