Ζώδια Σήμερα 01/05: Ήρθε ο Μάης με τα ρόδα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/05: Ήρθε ο Μάης με τα ρόδα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 01 Μαΐου

Καλωσορίζουμε τον Μάιο, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η μέρα αποκτά πάθος και αισθησιασμό. Τα αισθήματα γίνονται βαθιά και απόλυτα, ενώ νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, να αναλάβουμε δεσμεύσεις, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας, να γίνουμε «ένα» και να παραμείνουμε ενωμένοι. Μοιραίοι έρωτες, αποφάσεις ζωής και στιγμές μοναδικές κι ανεπανάληπτες είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το... πλούσιο μενού. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σεξαπίλ μας και να αγοράσουμε σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

Επιπλέον, ο Ερμής, από χθες, έχει περάσει στους Διδύμους και όλα θα αρχίσουν να κινούνται με απίστευτη γρηγοράδα. Το μυαλό θα δουλεύει ασταμάτητα, το στόμα δε θα κλείνει και τα πόδια θα βγάλουν φτερά. Η επικοινωνία, η ευστροφία, η ομιλητικότητα, η σπιρτάδα και φυσικά η περιέργεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Η άμεση μετάδοση κι ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών, η συνεχής κίνηση, οι βόλτες, οι συναναστροφές και οι γνωριμίες με πολύ και διαφορετικό κόσμο, σε κάποιους θα φέρουν ζαλάδα, όμως πρέπει να αυξήσουν την ταχύτητά τους για να είναι μέσα στα πράγματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι είστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί... Όχι μόνο βγάζετε έντονο ερωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, κινώντας τα κατάλληλα νήματα.

Κριοί, Παρθένοι, Καρκίνοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ζυγοί, μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλιας, κτητικότητας ή απολυτότητας από το ταίρι, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι νιώθουν ανασφάλεια γι’ αυτό και ζητούν την πλήρη αφοσίωσή σας, ενώ κάποιοι θέλουν να έχουν τον έλεγχό σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε και δεν παρασύρεστε από τα πάθη σας.

Δίδυμοι, είστε στα καλύτερά σας. Όλες οι προσωπικές σας υποθέσεις θα αρχίσουν να τρέχουν και θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα και αδιέξοδα. Από πληροφορίες και γνωριμίες δε, λίγο να ξαμοληθείτε και αυτό είναι...

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα μάθετε αρκετά πράγματα σχετικά με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, όμως θα πρέπει να κάνετε σωστό διαχωρισμό γιατί κάποια θα είναι άχρηστα ή φήμες και κάποια όχι.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, το μυαλό σας στρέφεται προς την ανεύρεση υλικών πόρων, αλλά χρειάζεστε ευελιξία και άμεσα αντανακλαστικά για να αρπάξετε την ευκαιρία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved