Ζώδια σήμερα 30/04: Νέα Σελήνη- Έκλειψη στον Ταύρο: Τύχη, ευκαιρίες, δώρα και έρωτες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 30/04: Νέα Σελήνη- Έκλειψη στον Ταύρο: Τύχη, ευκαιρίες, δώρα και έρωτες

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 30 Απριλίου

Ο αποχαιρετισμός του Απριλίου γίνεται με αρκετό ντόρο. Αφ’ ενός έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης και Δία στους Ιχθύς, που μας γεμίζει με κέφι, ξεγνοιασιά και αισιοδοξία και μας κάνει να ξεχάσουμε καημούς και βάσανα. Τύχη, ευκαιρίες, δώρα, αγορές και πλήθος απολαύσεων θα μας απογειώσουν, ενώ δεν αποκλείεται κι ένας έρωτας που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Όπως και να ‘χει πάντως, θα ευχαριστηθούμε αυτή τη μέρα, θα γελάσουμε, ίσως και να βγούμε να το κάψουμε το βράδυ, αφού είναι Σάββατο. Το σίγουρο είναι ότι θα καταλάβουμε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύουμε με δάκρυα, κακίες και μιζέρια.

Αφ’ ετέρου, γίνεται και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, η οποία επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως αν είμαστε σε φάση κλεισίματος ενός κύκλου και γι’ αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει.Καλούμαστε, λοιπόν, να κάνουμε μια καινούργια αρχή, προκειμένου να αποκτήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη ή θεωρούμε ότι μας ανήκουν κι η πρακτικότητα, η σταθερότητα, το πείσμα και η αντοχή είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουμε το στόχο μας.

Τέλος, σήμερα ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στους Διδύμους!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, για σας κελαηδούν τα πουλιά! Πρωτοστατείτε στο κέφι, στον έρωτα και στην καλοπέραση και όλα τα χατίρια σας γίνονται. Τύχη έχετε, εκμεταλλευτείτε την και μη μένετε στο πρόσκαιρο.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, η ανωριμότητα, ανευθυνότητα ή επιπολαιότητα ορισμένων ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος σας ξεπερνά, όμως, σας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν πρέπει τελικά να σκάτε και να παίρνετε στα σοβαρά πολλά πράγματα που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ξαναμοιράζεται η τράπουλα στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας και μια χαρά θα την πάρετε. Έχετε πολλά αβαντάζ και εύνοια για να κυριαρχήσετε και στους δύο τομείς, αν δε μείνετε μόνο στην προσωρινή απόλαυση και τις σπατάλες.

Ταύροι (β’ δεκαημέρου), είστε οι οδηγοί των εξελίξεων. Κρατήστε γερά τα ηνία, μην παρασύρεστε από υπερβολές και συναισθήματα, ώστε να πάτε την άμαξα εκεί που θέλετε εσείς και να αποκτήσετε τα καλύτερα.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι (β’ δεκαημέρου), ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων γιατί αλλάζοντας και τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας, οφείλετε να αλλάξετε κι εσείς, να προσαρμοστείτε στα καινούργια και όσο πιο γρήγορα γίνεται, διαφορετικά οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι (β’ δεκαημέρου), αφήστε τα παλιά στο παρελθόν και κάντε μια καινούργια αρχή στην ερωτική, οικονομική ή κοινωνική σας ζωή. Ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved