Ζώδια Σήμερα 29/04: Πάρε πρωτοβουλίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/04: Πάρε πρωτοβουλίες

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 29 Απριλίου

Η Σελήνη, που από χθες έχειπεράσει στον Κριό, μας τροφοδοτεί με ενθουσιασμό, παρόρμηση, ταχύτητα και μαχητικότητα. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, «τρέχουμε» πράγματα, ζούμε τη στιγμή, χωρίς να μας ενδιαφέρει το χθες ή το αύριο. Το σήμα κατατεθέν της είναι το «στη βράση κολλάει το σίδερο» και γι’ αυτό ό,τι θέλουμε να κάνουμε, θα το κάνουμε τώρα, άφοβα και αποφασιστικά. Από την άλλη, θα είμαστε ειλικρινής σε βαθμό παρεξήγησης, αυθόρμητοι και άμεσοι ως προς το τι επιθυμούμε, τι μας αρέσει ή μας ενοχλεί και τι νιώθουμε, θετικό ή αρνητικό, χωρίς να νοιαστούμε αν είναι «σωστό» ή όχι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε μια κινούμενη φλόγα και μπορείτε να κάψετε καρδιές. Η σεξουαλικότητα και η μαχητικότητά σας κάνει τον κάθε στόχο σας να φαίνεται ακόμα πιο εύκολος.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, βάλετε τώρα τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μη διστάζετε, σκεφτόμενοι τις αντιδράσεις που θα συναντήσετε. Λογικό είναι σε κάποιους να μην αρέσουν.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, το να γίνετε κατά τι πιο τολμηροί και δυναμικοί στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας ίσως αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved