Ζώδια Σήμερα 28/04: Αν δεν δεις, μην πιστεύεις τίποτα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/04: Αν δεν δεις, μην πιστεύεις τίποτα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 28 Απριλίου

Σήμερα, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε τα πολλά λόγια, τα αστεία και οι πλάκες θα εκλείψουν, οι σκέψεις και τα σενάρια θα μας τριβελίζουν το μυαλό, ενώ αποκαλύψεις και διάφορες εξομολογήσεις θα μας ωθήσουν και σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Θα είμαστε δύσπιστοι, καχύποπτοι και δεν θα είναι εύκολο να πειστούμε για το οτιδήποτε, αν δε συνοδεύεται και από αποδείξεις ή τρανταχτά επιχειρήματα. Από την άλλη όμως μας δίνεται η δυνατότητα να ψάξουμε σε βάθος οτιδήποτε μας απασχολεί, να εκφράσουμε όσα έχουμε κρατημένα και δεν έχουμε τολμήσει να πούμε, να κάνουμε συζητήσεις εκ βαθέων, να λύσουμε ένα μυστήριο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι, οξυδερκείς και μεθοδικοί, εκμεταλλεύεστε τις συγκυρίες, τίποτα δε σας ξεφεύγει και κάνετε κίνηση, μόνο όταν κρίνετε ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για σας. Ψάξτε και θα βρείτε πολλά που θα σας φανούν χρήσιμα.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην υποτιμάτε κανέναν και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved