Ζώδια Σήμερα 26/04: Μην κρατάς τίποτα μέσα σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/04: Μην κρατάς τίποτα μέσα σου

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 26 Απριλίου

Σελήνη και Άρης συμπορεύονται σήμερα στους Ιχθύς, κάνοντας αρκετά έντονη τη μέρα μας, καθώς δε θα μας χαρακτηρίζει ούτε η υπομονή, ούτε η ψυχραιμία. Είναι πολύ πιθανές αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, περίεργες συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, όπως και το να μην ξέρουμε τι θέλουμε ή τι μας ικανοποιεί. Θα έχουμε υπερένταση, θα εξεγειρόμαστε με το παραμικρό, θα αισθανόμαστε ότι «πνιγόμαστε» σε μια κουταλιά νερό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσουμε, αν καταπιεστούμε ή πιεστούμε από το οτιδήποτε. Το μόνο θετικό είναι ότι είμαστε ειλικρινείς και άμεσοι και δε θα μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα μέσα μας, καλό ή κακό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, είστε στην πρίζα, κάτι που βέβαια βοηθά, αν έχετε πολλές δουλειές, να τις τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, όμως στις προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί με την παραμικρή αφορμή ξεσηκώνεστε.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ελέγξτε τα νεύρα και τις αντιδράσεις σας γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Κάποια πρόσωπα πάντως θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες, συναισθηματικές και υλικές, σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved