Ζώδια Σήμερα 25/04: Με πίστη και κουράγιο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/04: Με πίστη και κουράγιο

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου

Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας ηρεμία και ψυχική γαλήνη και γεμίζοντάς μας με ελπίδες, προσδοκίες και όνειρα. Πρακτικά θέματα και δουλειές θα πάνε πίσω, όπως, επίσης, είναι πιθανή η απόκρυψη μιας αλήθειας που μπορεί να πληγώσει, αφηρημάδα, κακή διαχείριση χρόνου, χαλαρότητα στους ρυθμούς, «χάσιμο» στην επικοινωνία, δημιουργικές εμπνεύσεις, διαίσθηση και καλλιτεχνικές τάσεις. Από την άλλη, νιώθουμε ότι οι προσευχές και η πίστη έχουν δύναμη, ενώ μια ευγενική χειρονομία, σχόλιο ή μια κουβέντα θα μας δώσει θάρρος, κουράγιο και θα ανεβάσει το ηθικό μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα, ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο. Πιστέψτε το και τολμήστε!

Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες και Υδροχόοι, μόνο με τις ευχές δε θα αλλάξει η κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά σας, χρειάζονται πράξεις και αποφάσεις που αποφεύγετε να πάρετε για να μην κακοκαρδίσετε ή τσακωθείτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να μην πιστεύετε σε θαύματα, αλλά είναι εκεί είναι το μυστικό! Η «πίστη μετακινεί και βουνά», ίσως αλλάξει και την κατάσταση στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved