Ζώδια Σήμερα 24/04: Πάσχα Κυρίου, Πάσχα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/04: Πάσχα Κυρίου, Πάσχα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Κι αν η πλάσηγιορτάζει σήμερα την Ανάσταση του Θεανθρώπου, αρκετά θα είναι αυτά που θα κάνουν την Κυριακή του Πάσχαδύσκολη, καθώς ο Ερμής στον Ταύρο κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πολλά θα μας προβληματίσουν, διλήμματα θα μας βασανίσουν, θα δυσκολευτούμε να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις ή θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας φαίνεται πιο σωστό κι όχι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Από την άλλη, μια δυσάρεστη είδηση θα μας στενοχωρήσει, ενώ ένα πρόβλημα της καθημερινότητας, βλάβη ή εμπλοκή πιθανόν να μας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα παιδευτείτε, θα απογοητευτείτε, ενδεχομένως και να μελαγχολήσετε από τα προβλήματα που θα ανακύψουν στο περιβάλλον σας. Πιθανόν να θυσιάσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας τσάμπα, αφού κάποια δε θα καταφέρετε να τα λύσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μια κακοτυχία θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κι αυτά που θέλετε δεν τα έχετε, όμως μην παραιτείστε, εκτός κι αν ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Οικονομικά και ερωτικά πάντως ένα σφίξιμο θα το έχετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved