Ζώδια Σήμερα 21/04: Να ξέρεις τι θέλεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/04: Να ξέρεις τι θέλεις

Ζώδια Σήμερα | Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου

Το τρίγωνο της Σελήνης, που πέρασε σήμερα στον Αιγόκερω, με τον Ήλιο στον Ταύρο, αλλά και το εξάγωνό της με τον Άρη στους Ιχθύς, προσφέρουν στη μέρα κίνηση και δράση, αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς. Αρκετά ήρεμοι και πρακτικοί, βασισμένοι στη λογική, θα εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, θα βάλουμε στόχους και θα ενεργοποιηθούμε. Από την άλλη, σε συναισθηματικό επίπεδο, εύκολα θα βγάλουμε από μέσα μας όσα νιώθουμε, χωρίς όμως να προκαλέσουμε έντονες αντιδράσεις, αντίθετα, θα βρούμε κατανόηση και στήριξη. Σημαντικό θα είναι και το να ξέρουμε τι ζητάμε και πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε κι όχι να πάμε στα χαμένα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, Ταύροι και Ιχθύες, μπορείτε να καταφέρετε όσα σχεδιάζατε με στοχευμένη κίνηση και δράση. Αν ξέρετε τι θέλετε, ξέρετε και το πώς θα το πετύχετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, είτε σας αρέσει είτε όχι, θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπάρχουν άγραφοι νόμοι και κανόνες, που οφείλετε να σεβαστείτε ή να συνταχτείτε, προκειμένου να επιλύσετε θέματα της σχέσης, της δουλειάς ή του σπιτιού σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved