Ζώδια Σήμερα 19/04: Εντάσεις και ξεσπάσματα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/04: Εντάσεις και ξεσπάσματα

Ζώδια Σήμερα | Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου

Σήμερα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς έρχεται να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο, να μας κινητοποιήσει και βέβαια να μας αναστατώσει,οπότε ούτε και σήμερα θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε. Από το πρωί, μάλιστα, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει. Αυτά τα φαινόμενα θα εκτονωθούν γρήγορα, αλλά μόνο όταν βγάλουμε από μέσα μας ό,τι νιώθουμε και δεν το καταπνίξουμε για να γλιτώσουμε τις εντάσεις. Μπορεί να φανούμε εριστικοί ή επιθετικοί ή να προκαλούμε, χωρίς να το καταλάβουμε, τους άλλους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι, πιθανόν να γίνει χαμός στο σπίτι ή τη σχέση σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να περάσει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Κάποιες συμπεριφορές σίγουρα θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι , η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σεξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved