Ζώδια Σήμερα 18/04: Απρόσμενες ειδήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και αποκαλύψεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/04: Απρόσμενες ειδήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και αποκαλύψεις

Ζώδια Σήμερα | Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου

Καθόλου εύκολη δε θα είναι η σημερινή μέρα καθώς έχουμε τρεις όψεις που θα αλλάξουν κατά πολύ την προσωπική και ερωτική μας ζωή. Πρώτη είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο, μας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες ειδήσεις και επαφές ή γνωριμίες, που δεν περιμέναμε, ενώ η αποκάλυψη ή η αβίαστη έκφραση της αλήθειας ίσως μας σπρώξουν στο να αναθεωρήσουμε εντυπώσεις και απόψεις για πολλά και πολλούς. θα γίνουμε πιο εφευρετικοί, ευρηματικοί, παράτολμοι και γρήγοροι στις αποφάσεις ή τις κινήσεις μας και με διάθεση να πειραματιστούμε, να πρωτοτυπήσουμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Στο ίδιο πνεύμα περίπου θα είναι και το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Ουρανό, όμως εδώ οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα έχουν να κάνουν περισσότερο με τα ερωτικά και τα οικονομικά μας. Ευκαιρίες από το πουθενά, κεραυνοβόλοι έρωτες, έλλειψη ταμπού και προκαταλήψεων, όπως και συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες, που δεν φανταζόμασταν, θα φέρουν μεγάλη αλλαγή στην υπάρχουσα κατάστασή μας.

Τελευταία και πιο σοβαρή είναι η όψη τετραγώνου του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η οποία μας αναγκάζει να συνειδητοποιούμε ότι μόνο όταν μπαίνει τέλος σε κάτι, γίνεται μια καινούργια αρχή. Οφείλουμε, λοιπόν, να τελειώσουμε πρόσωπα και καταστάσεις που «σέρνονται» για καιρό. Επιπλέον, οι αποκαλύψεις θα είναι αρκετές, που ενδεχομένως να μας πονέσουν, όμως, ίσως να είναι αυτές που θα μας σπρώξουν να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας σημαδέψουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι, προκαλείτε, εκπλήσσετε ευχάριστα και δημιουργείτε νέα δεδομένα. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας θα κάνει πάταγο!

Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες και Υδροχόοι, μόνο αν ξεφύγετε από την πεπατημένη και ποντάρετε στην έκπληξη, θα κερδίσετε. Αν επιμείνετε σε αυτά που ξέρατε, τότε θα εκπλαγείτε δυσάρεστα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου, αναμένονται θετικές εξελίξεις στη δουλειά, αλλά και απρόσμενα κέρδη και νέοι έρωτες, που θα εισβάλλουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας συναρπάσουν.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, το πρόβλημα πρέπει να το χτυπάτε στη ρίζα του. Μη φοβάστε να τελειώσετε το οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, εφ’ όσον δεν είναι έτσι όπως το θέλετε, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, όσο κι αν σας πονάει αυτή η εξέλιξη. Μια στενοχώρια πάντως θα την πάρετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved