Ζώδια Σήμερα 17/04: Ο καλός λόγος δεν κοστίζει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/04: Ο καλός λόγος δεν κοστίζει

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Απριλίου

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς κάνει θετική όψη με τον Ερμή στον Ταύρο κι οι φιλοφρονήσεις και τα θετικά σχόλια θα δίνουν και θα παίρνουν. Τα κομπλιμέντα δεν στοιχίζουν τίποτα κι όμως πολλοί τα τσιγκουνεύονται, αλλά σήμερα θα έχουν την τιμητική τους. Μελιστάλαχτα λόγια θα βγαίνουν από το στόμα μας, θα εισπράξουμε βλέμματα γεμάτα θαυμασμό, ενώ πολύ πιθανό να ακούσουμε το «σ’ αγαπώ», που περιμένουμε καιρό, από τα χείλη του καλού ή της καλής μας. Η δημοφιλία μας θα εκτοξευθεί, κάτι πολύ ευνοϊκό και για τη δουλειά μας, κυρίως αν είναι σχετική με την επικοινωνία, το εμπόριο ή τον τομέα της ομορφιάς, θα τραβήξουμε το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται μια αξιόλογη γνωριμία, που μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι, ντυθείτε, στολιστείτε και έξω από την πόρτα. Η μέρα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, η τύχη είναι με το μέρος σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές, αρκεί βέβαια να μη σταθείτε μόνο στα λόγια ή τις υποσχέσεις που θα ακούσετε, να ζητήσετε και έργα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καινούργιοι ορίζοντες θα σας ανοιχτούν, ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε. Όλα πρίμα θα σας πάνε, οπότε μη διστάσετε να ξανοιχτείτε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved