Ζώδια σήμερα 14/4: Χάος και αταξία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 14/4: Χάος και αταξία

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 14 Απριλίου

Η Σελήνη που ήδη βρίσκεται στην Παρθένο θα έρθει αντιμέτωπη με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δημιουργώντας μας ένα χάος τόσο μέσα μας όσο και στην καθημερινότητά μας. Ενώ προσπαθούμε να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη, να οργανωθούμε, να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες ή να βάλουμε προτεραιότητες, θα αποπροσανατολιστούμε πλήρως, δε θα έχουμε καθαρή εικόνα των καταστάσεων ή των θέλω μας, θα διχαστούμε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά μας και πιθανόν να βλέπουμε κάτι ως ιδανικό ή να επικεντρωθούμε στα επιμέρους, χάνοντας την ουσία! Επιπλέον, μπορεί να δώσουμε σημασία σε κάτι ασήμαντο και να αμελήσουμε κάτι που είναι αρκετά σημαντικό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι είναι απαραίτητο να γίνει, αλλά και το τι νιώθετε. Αν βλέπετε ότι δε μπορείτε, μην βασανίζεστε, μόνο και μόνο γιατί δε θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακούστε την καρδιά σας, αλλά λάβετε υπόψη και το μυαλό σας. Μην αφήνετε τις επιθυμίες να θολώσουν την κρίση σας και να ξεφύγετε από το μέτρο, αλλιώς θα είναι λανθασμένες και ασύμφορες οι επιλογές σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved