Ζώδια Σήμερα 10/4: Συκοφαντίες και κακίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/4: Συκοφαντίες και κακίες

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 10 Απριλίου

Το κλίμα θα συνεχίσει να είναι βαρύ και σήμερα, καθώς προβλέπονται αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δεν αποκλείονται, λοιπόν, στενόχωρα περιστατικά που αφορούν σε συγγενείς ή πρόσωπα του κοντινού μας κύκλου, δυσάρεστες ειδήσεις, συκοφαντίες και κακεντρεχή σχόλια, που θα μαθευτεί από πού προέρχονται, μικροατυχήματα ή ζημιά στο μεταφορικό ή επικοινωνιακό μας μέσο που δε γίνεται να αποκατασταθεί. Πολύ πιθανή είναι και η αρνητική έκβαση γραφειοκρατικών ή πρακτικών υποθέσεων, όπως επίσης η απολυτότητα στις απόψεις και η λήψη αποφάσεων που είναι μονόδρομος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα θα υπάρξει είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το ίδιο ισχύει και για σας, όμως για τον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία! Ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι ό,τι έγινε ήταν για το καλό σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved