Ζώδια Σήμερα 8/4: Αποφάσεις στο φτερό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 8/4: Αποφάσεις στο φτερό

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 8 Απριλίου

Η μέρα θα θυμίζει λίγο σε αγώνα ταχύτητας, με τους γρήγορους ρυθμούς και την κίνηση που θα της δώσει ο Ερμής στον Κριό με το εξάγωνό του με τον Άρη στον Υδροχόο. Μπορεί να μας βγει η γλώσσα έξω από το τρέξιμο, όμως θα καταφέρουμε να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας ή τεχνικές εργασίες. Η ευστροφία και τα άμεσα αντανακλαστικά θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε ευθέως και αυθόρμητα, όποια δύσκολη απόφαση μας βασάνιζε, θα την πάρουμε στο φτερό, χωρίς δισταγμό, ωστόσο, επειδή η ειλικρίνεια και αγένεια χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή, ας είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια και γενικότερα τη συμπεριφορά μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Κριοί, θα πείτε την αλήθεια, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Άλλοι θα την εκτιμήσουν, άλλοι θα θυμώσουν κι είναι λογικό, τουλάχιστον όμως εσείς θα είστε εντάξει με τη συνείδησή σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, προσέξτε τα νεύρα σας γιατί τον τσακωμό τον έχετε στο τσεπάκι σας και δεν αποκλείεται να γίνετε μαλλιά κουβάρια στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved