Ζώδια σήμερα 07/04: Σκέψου, πριν πράξεις!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/04: Σκέψου, πριν πράξεις!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 7 Απριλίου

Σήμερα, ο Ερμής στον Κριό θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ελαττώνοντας τη βιασύνη και την ανεμελιά μας καικρατώντας μας σφιχτά τα λουριά. Θα γίνουμε πιο προσγειωμένοι, εκλογικευμένοι, συγκεντρωμένοι στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, λιγομίλητοι και προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας. Από την άλλη, θα οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, θα βάλουμε μπροστά πλάνα, θα λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όλα θα περάσουν από το μυαλό μας και τίποτα δε θα αφήσουμε, χωρίς να υπολογίσουμε τα υπέρ, τα κατά και τις τυχόν επιπτώσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Υδροχόοι οι προσθέσεις και οι αφαιρέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν σήμερα. Βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις, διεξόδους και τρόπους για να μεγαλώσετε το εισόδημά σας!

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε την Παρασκευή, αλλά κάτι διάφορες επιπλοκές, κάτι η πολύ δουλειά, μάλλον στο σπίτι θα τη βγάλετε, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved