Ζώδια Σήμερα 05/04: Αφροδίτη στους Ιχθύς-Με ρομαντισμό και αισθησιασμό

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/04: Αφροδίτη στους Ιχθύς-Με ρομαντισμό και αισθησιασμό

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 5 Απριλίου

Σήμερα, η Αφροδίτη περνά στους υδάτινους Ιχθύς, βάζοντας χρώμα και άρωμα στις μέρες μας για περίπου ένα μήνα. Ρομαντισμός, αισθησιασμός, γλύκα και μπόλικες δόσεις συναισθήματος θα μαλακώσουν την ψυχή μας και ο καθένας μας θα κυνηγά να ζήσει το παραμύθι του, με το ανάλογο happy end. Αυτή η Αφροδίτη δεν έχει καμία σχέση με πάθη και εντάσεις, ζήλειες και καβγάδες. Μας παρασύρει, σαν μια άλλη Σειρήνα, σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, όπου όλα είναι όμορφα, ιδανικά και δεν έχουν καμία σχέση με τη μουντή ή σκληρή πραγματικότητα. Μια όμορφη φυγή από τη γκρίζα καθημερινότητα θα αποτελέσουν και χόμπι ή η ενασχόληση με τις τέχνες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Παρθένοι απαλύνετε εντάσεις και αφήστε να σας πλημμυρίσει η θετική ενέργεια, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Τοξότες και Δίδυμοι ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε έμμεσα να πετύχετε το σκοπό σας σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι σεξουαλικά και οικονομικά έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved