Ζώδια Σήμερα 03/04: Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/04: Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 3 Απριλίου

Η Σελήνη, έχοντας περάσει στον Ταύρο, θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, θα επιφέρει μια συναισθηματική αναστάτωση, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν αντέχουμε άλλο να κρατάμε μέσα μας ότι αισθανόμαστε ή σκεφτόμαστε. Επιπλέον, ίσως τεθεί η ανάγκη να αλλάξουμε, να απελευθερωθούμε από συνήθειες και καταστάσεις του παρελθόντος ή να διαφοροποιήσουμε την τακτική μας. Το να τα παρατήσουμε όλα και ό,τι θέλει ας γίνει είναι πολύ έντονο μέσα μας, όπως επίσης και το να πάψουμε να ασχολούμαστε με οτιδήποτε δε δείχνει σημάδια βελτίωσης ή δε μας δίνει όσα περιμέναμε. Μια αίσθηση ανικανοποίητου πάντως θα την έχουμε, όπως και έλλειψη ψυχραιμίας και υπομονής!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, οπότε προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας, εκφράζοντας σκέψεις και ιδέες. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε ερωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved