Ζώδια Σήμερα 02/04: Ελευθερία της έκφρασης

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/04: Ελευθερία της έκφρασης

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 2 Απριλίου

Ερμής και Ήλιος συναντιούνται σήμερα στον Κριό, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με ελευθερία στην έκφραση και διάθεση να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί και μιας και οι συγκεκριμένοι πλανήτες είναι σε ένα ζώδιο ανυπόμονο, οι πολλές φιοριτούρες και τα μισόλογα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να πούμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους, όχι μόνο να μας ακούσουν και να αποδεχτούν ό,τι λέμε, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια ιδέα ή πρότασή μας. Πάντως, γεγονός είναι ότι θα κάνουμε αρκετές επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, παράσταση για έναν ρόλο θα δώσετε σήμερα, οπότε προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας, εκφράζοντας σκέψεις και ιδέες. Αν υπάρχει κι άτομο που θέλετε ερωτικά να κατακτήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας μέσα από διάλογο. Το να βγάζετε συμπεράσματα και να παίρνετε αποφάσεις από μόνοι σας κι απλά να τις ανακοινώνετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αν έχετε παράπονα, αν θέλετε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή αμφιβάλλετε για τα συναισθήματα σας ή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να τα βάλετε όλα κάτω, ωραία και καλά και να τα ξεκαθαρίσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved