Ζώδια Σήμερα 29/03: Γέμισε τις μπαταρίες σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/03:  Γέμισε τις μπαταρίες σου

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 29 Μαρτίου

Αργά το πρωί, η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, γι’ αυτό και οι ρυθμοί μας θα είναι χαμηλοί, ενώ δε θα έχουμε καμία διάθεση να κάνουμε το οτιδήποτε, που απαιτεί κόπο, χρόνο και ξόδεμα ενέργειας. Γενικά, θα είμαστε πιο ήρεμοι, συγκαταβατικοί και εσωστρεφείς, προτιμώντας να αποτραβηχτούμε από τον έξω κόσμο και να μείνουμε λίγο με τον εαυτό μας, να ανασυνταχτούμε συναισθηματικά, να γεμίσουμε τις ενεργειακές μας μπαταρίες, απολαμβάνοντας όσα μας γεμίζουν ψυχικά. Οι επαφές και τα λόγια μας θα είναι μετρημένα, η φαντασία μας όμως θα καλπάζει και ίσως σκεφτόμαστε διάφορα που θα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, πρέπει να εναρμονιστείτε τόσο με το μέσα σας, όσο και με το περιβάλλον σας. Η διαίσθησή σας είναι ο κύριος οδηγός σας για ό,τι θέλετε να πετύχετε σε προσωπικό επίπεδο. Ακούστε την!

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, μπείτε στη θέση των άλλων, προσπαθήστε να δείτε με κατανόηση το τι αισθάνονται ή έχουν ανάγκη οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, αν θέλετε να υπάρχει αμοιβαιότητα στις σχέσεις σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αφού αισθάνεστε καλά με τις επιλογές ή τις αποφάσεις σας για οικονομικά ή ερωτικά θέματα, τα υπόλοιπα είναι περιττά. Αν η διαίσθησή σας όμως διαφωνεί, καλά θα κάνετε να της δώσετε μεγαλύτερη σημασία!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved