Ζώδια Σήμερα 28/03: Έρωτας εντός ορίων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/03: Έρωτας εντός ορίων

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Μαρτίου

Η Αφροδίτη, σήμερα, συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα προσπαθήσει να βάλει κανόνες και όρια στο ερωτικό παιχνίδι, περιορίζοντας τα θέλω και τους αυθορμητισμούς. Θα μας αναγκάσει να κινηθούμε συντηρητικά και με γνώμονα το συμφέρον μας, αλλά και να αποφύγουμε στο να αναλωθούμε σε περιπέτειες και πρόσκαιρες απολαύσεις, αναζητώντας κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή μας. Δεν αφήνουμε τα συναισθήματά μας να μας κυριεύσουν, αντίθετα, ακούμε και τη φωνή της λογικής και προχωράμε, κρίνοντας και μετρώντας τα πάντα. Μια αντικειμενική ματιά στο μέλλον κι όχι το τώρα αρκεί για να μας αποτρέψει στο να ξοδέψουμε χρόνο ή χρήμα άσκοπα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, δεν διακρίνεστε για τα θερμά σας συναισθήματα και τώρα δικαιώνεστε στις επιλογές σας, καθώς για αυτά που οι άλλοι σας καταλόγιζαν, θα σας βγάλουν το καπέλο.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, αναγκάζεστε να περιορίσετε τα θέλω σας για χάρη αναγκαιοτήτων, που ανακύπτουν στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Κάποιο στενόχωρο περιστατικό ίσως σας χαλάσει τη διάθεση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάνετε τα πλάνα σας, βάλτε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένη τροχιά και μην ξανοίγεστε ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά. Η σύνεση και η υπομονή θα φέρουν τα αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved