Ζώδια Σήμερα 27/03: Ερμής στον Κριό – Η γλώσσα της αλήθειας

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/03: Ερμής στον Κριό – Η γλώσσα της αλήθειας

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 27 Μαρτίου

Ο Ερμής σήμερα θα περάσει στον Κριό, καλώντας μας να ενεργοποιηθούμε ακόμα περισσότερο. Αρκετό χρόνο μπορεί να χάσαμε με φαντασίες και σκέψεις, τώρα ήρθε η ώρα για ταχύτατες κινήσεις, γρήγορες και δυναμικές αποφάσεις και δραστηριοποίηση για κλείσιμο αρκετών υποθέσεών μας. Η εξωστρέφεια είναι εμφανής, ενώ η επικοινωνία και η συμπεριφορά μας δε θα μας χαρακτηρίζεται από υπομονή, διπλωματία και χαμηλούς τόνους, αλλά από παρόρμηση, αυθορμητισμό, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Θα μοιραστούμε αρκετές σκέψεις και ιδέες μας, μπορεί να κάνουμε πράξη και κάποιες και θα εκφραστούμε χωρίς να κολλάμε στους τύπους και τα πρέπει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, η παρουσία σας θα είναι έντονη, τα λόγια σας φωτιά και η γλώσσα σας θα τσακίζει κόκκαλα. Όλα στη φόρα, έξω από τα δόντια και σε όποιον αρέσετε.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι παρορμήσεις και οι βιαστικές ενέργειες, πάνω στη φούρια σας να κλείσετε προσωπικές σας υποθέσεις, δε θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αμεσότητα και η δική σας αλήθεια που θέλετε διακαώς να πείτε, να ξέρετε ότι θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ελέγξτε την καταναλωτική τάση που θα σας κυριεύσει και μπορεί να ξετινάξει το ταμείο σας. Ερωτικά, τολμήστε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved