Ζώδια Σήμερα 26/03: Ψάξε τα πάντα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/03: Ψάξε τα πάντα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 26 Μαρτίου

Σήμερα, το εξάγωνο του Ερμή στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας καλεί να βγάλουμε το ερευνητικό μας δαιμόνιο, να αρχίσουμε να ψάχνουμε αίτια και αλήθειες ή στοιχεία και να μην υιοθετήσουμε καμία γνώμη ή πληροφορία, αν πρώτα δεν την έχουμε διασταυρώσει και αξιολογήσει. Δεν είναι ότι είμαστε καχύποπτοι, αλλά οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί, αν δεν ξέρουμε πολύ καλά «πηγές», πρόσωπα και πράγματα. Κάθε είδους ψάξιμο, πάντως, θα έχει τα θετικά του αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείονται εκμυστηρεύσεις και σημαντικές αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις. Επιπλέον, τα υπονοούμενα και το «black» χιούμορ θα έχουν την τιμητική τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι, αν έχετε κάποιο στόχο στην προσωπική σας ζωή, τώρα μπορείτε να τον πετύχετε, ερευνώντας και αξιοποιώντας στοιχεία και κάνοντας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τα διαθέσιμα μέσα σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Υδροχόοι, αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν ξεκινήσετε το ξεμπρόστιασμα και τα ξεκαθαρίσματα, σιγουρευτείτε ότι ισχύουν κιόλας και δεν πρόκειται για συκοφαντίες και απόπειρες αποπροσανατολισμού σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved