Ζώδια Σήμερα 25/03: Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/03:  Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 25 Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός θα γιορταστούν με την επιβλητικότητα και τη σοβαρότητα που τους πρέπει, καθώς και η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θέλει να κρατηθούν όλοι οι τύποι και τα έθιμα της παράδοσης, με τις καθιερωμένες παρελάσεις και τη δοξολογία. Σε προσωπικό, ωστόσο, επίπεδο θα υπάρξουν κάποιες προστριβές και εντάσεις, καθώς θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Κριό, που είναι πιο αυθόρμητος και επαναστατικός και δε δέχεται μύγα στο σπαθί του. Ίσως θέλαμε αλλιώς να περάσουμε τη μέρα μας και τελικά να μη γίνει. Πάντως το τρίγωνό της, αργότερα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα ενισχύσει το ανεξάρτητο και απελευθερωτικό μας πνεύμα και μπορεί να φέρει όμορφες εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές στο πρόγραμμά μας. Χρόνια Πολλά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι, αιφνιδιάζεστε ευχάριστα, εκπλήσσετε και γοητεύετε: Απολαύστε τη μέρα σας και μην χαλιέστε για κάτι που δεν έγινε, όπως το περιμένατε. Για καλό σας είναι...

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην είστε με το ζωνάρι έτοιμο για καβγά, μέρα που είναι και σταματήστε να επιμένετε να γίνει αυτό που θέλετε εσείς, όσο πιέζετε τα πράγματα από τη μια, ξεφεύγουν από την άλλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved