Ζώδια Σήμερα 24/03: Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/03:  Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 24 Μαρτίου

Η Σελήνη που από προχθές έχει περάσει στον Τοξότη, έχει γεμίσει την ψυχή μας με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, ανεμελιά και διάθεση για καινούργιες περιπέτειες. Εξωστρεφείς και κοινωνικοί, θέλουμε να νιώσουμε ελεύθεροι, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να ταξιδέψουμε σε καινούργια μέρη, να αποκτήσουμε νέες γνώσεις και γενικώς να επεκταθούμε γιατί τίποτα και κανείς δε μπορεί να περιορίσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, κάνοντας τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια σύγχυση μέσα μας, να έχουμε ένα χάσιμο ή να γίνουν ή να ειπωθούν διάφορα που θα μας μπερδέψουν, ενώ τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε θα είναι ασαφή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, είτε «κουκουλώνετε» διάφορα και θολώνετε τα νερά είτε σας μπερδεύουν και δεν ξέρετε τι να υποθέσετε. Όπως και να ‘χει από ένα σημείο και μετά η αλήθεια... θα χαθεί και οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μην είστε τόσο καλοπροαίρετοι. Βάλτε ένα ερωτηματικό και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας ή τα θέλω σας, ούτε ερωτικά ούτε οικονομικά γιατί θα μείνετε με το... παράπονο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved